80/20 Konsult

Vill du ta ett närmre steg mot att vara egenkonsult eller är du egenkonsult idag och trött på att hantera all administration som ingår i att vara egen? Då kan 80/20 konsult vara en anställning för dig.

Du kommer ha friheten att råda över din egen tid utan att behöva tänka på det administrativa, fokusera på det du tycker är intressant och roligt! Du ansvarar såklart för att tidsramarna fungerar gentemot kund, men du slipper det kringliggande som fakturering, skatter, moms, bokföring och bokslut. Du sätter själv din egen lön baserat på dina egna debiterade timmar. 80% av intäkterna samlas i en kassa till ditt förfogande.

Vi hanterar även allt från förfrågningar via partners, konsultmäklare och slutkunder till granskning av uppdragsavtal. Vi ser till att löpande följa upp med dig och håller oss uppdaterade om uppdrag som kan vara intressanta. Vi ser till att i god tid ta kontakt med dig om ditt nästa steg innan förlängning. Vi ger dig rådgivning och du sätter priset på dina tjänster.

Du är också välkommen till Piscer One som är ett öppet nätverk för egenkonsulter. Där kan du hitta inspiration och chatta med kollegor i branschen.

Välkommen med din ansökan!