top of page

Piscer One

En exklusiv tjänst för dig som vill vara konsult och ha en anställning med frihet och ekonomi. För dig som vill bygga din framtid, utan att missa ekonomiska fördelar med minsta möjliga administration. För dig som är trött på att vara egenkonsult eller söker nytt jobb.


Via Piscer One har du frihet att råda över din egen tid utan att behöva tänka på det administrativa, fokusera på det du tycker är intressant. Du ansvarar för tiden mot kunder och du slipper det kringliggande som fakturering, skatter, moms, bokföring och bokslut.

Vi hanterar allt från förfrågningar via partners, konsultmäklare och slutkunder, till granskning av uppdragsavtal. Vi ser till att  följa upp med dig och hålla dig uppdaterad om uppdrag som kan vara intressanta. Vi ser till att i god tid ta kontakt med dig om nästa steg innan förlängning. Vi ger dig rådgivning och du sätter priset för dina tjänster.

Du sätter själv din egen lön baserat på dina egna debiterade timmar. 80% av intäkterna samlas i en kassa till ditt förfogande.

Ansök till oss och om din kompetens matchar våra förväntningar, så bokar vi in ett webb-möte där vi berättar mer. Välkommen till Piscer ONE!

bottom of page